Rolete Smart cu panou solar în Moldova, cât costă?

Rulourile exterioare sau cum mai sunt numite la noi rolete, sunt cea mai eficientă metodă de protecție a geamurilor împotriva razelor solare în timpul verii și a frigului în timpul iernii. Studiile noastre cu camera cu termoviziune au arătat că în timpul verii temperatura pe rulou ajunge și la 60°C. Toată această căldură, în mod normal, ar intra în casă sau în biroul dumneavoastră, dar montând rulouri exterioare, toată această căldură rămâne în exterior, economisind astfel o cantitate mare de energie care ar fi fost necesară pentru răcire.

Tipuri de rulouri exterioare și modul de operare:

  • Rulouri/Rolete tencuibile cu cutie ascunsă
  • Rulouri/Rolete cu cutie aparentă cu montaj pe geam sau fațadă

Modul de operare poate fi:

  • Manuale cu funie
  • Electrice cu telecomandă sau buton
  • Electrice cu panou solar și baterie

În acest articol vorbim despre rolete smart cu panou solar și baterie, care sunt cea mai avansată opțiune în materie de rolete. Acestea vin cu un motor inteligent cu posibilitate de control de la telefon și telecomandă, dar și cu o baterie + panou solar/fotovoltaic. Această soluție este foarte bună pentru cei care nu au prevăzut cablare sau care au fațada finisată și nu vor să aibă fire electrice pe fațadă; este o soluție inteligentă și estetică întâlnită pe larg în țările Europene.

Avantajele rulourilor cu panou solar: 

  • LONGEVITATE (durata de viață a panoului fotovoltaic este de +15 ani, iar cea a bateriei este cuprinsă între 8 – 10 ani);
  • AUTONOMIE (rulourile au 45 de zile de autonomie în condiții de obscuritate totală și a 2 coborâri, respectiv 2 urcări a covorului de lamele/zi);
  • UNIVERSALITATE (rulourile cu celule fotovoltaice se pot instala oriunde în lume, indiferent de nivelul de însorire, iar această tehnologie fotovoltaică este compatibilă cu toate tipurile de rulouri).

Acum și la Rolux Moldova găsiți rolete cu panou solar cu motoare smart care pot fi controlate și automatizate după bunul plac.

Acum și la Rolux Moldova găsiți rolete cu panou solar cu motoare smart care pot fi controlate și automatizate după bunul plac. 

Ia legătura cu noi pentru o ofertă.


Porți Secționale și Rolete Manuale/Automate

© 2024 · Rolux · Toate drepturile rezervate.

Despre Noi

Locație

Moldova, Grătiești.
Sfinta Treime 20

Close