Rolete și porți rulou

rolete

Ține căldura afară si confortul în casă cu ajutorul roletelor noastre

Porțile Rulou și Roletele pentru ferestre oferă soluții eficiente pentru controlul temperaturii și luminii în locuința ta. Acestea sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de izolare termică și acustică, protecție împotriva razelor solare și a intemperiilor, precum și pentru a asigura intimitatea și siguranța spațiului tău.

Cu o gamă variată de modele și finisaje, poți alege rolete și porți rulou care se potrivesc perfect cu designul și stilul casei tale. Indiferent dacă optezi pentru un aspect minimalist sau preferi un finisaj mai elegant și sofisticat, avem soluții adecvate pentru tine.

Operarea roletelor și porților rulou este ușoară și sigură, oferindu-ți confort și control total. Poți alege să le controlezi manual sau să optezi pentru o soluție automatizată, care îți permite să le deschizi și să le închizi cu ușurință de la distanță, prin intermediul unui sistem de telecomandă sau chiar prin smartphone-ul tău.

Alege roletele și porțile rulou de la Rolux pentru a beneficia de calitate superioară, durabilitate și performanță pe termen lung. 

Control de la distantă

Roletele și porțile noastre rulou oferă flexibilitate maximă în controlul lor – pot fi operate nu doar cu telecomanda, așa cum oferă majoritatea competitorilor, ci și prin intermediul telefonului tău, permitând programarea și manevrarea lor de la distanță.

Garanție 3 ani​

Cunoaștem în detaliu produsele pe care le vindem, motiv pentru care suntem printre puținii furnizori care oferă o garanție generoasă de 3 ani pentru porțile noastre secționale, indiferent dacă le achiziționezi pentru garajul tău personal sau pentru afacerea ta.

Fabricate la comandă

Fiecare produs pe care îl oferim este fabricat la comandă, adaptat în mod specific la necesitățile și preferințele fiecărui client, asigurând astfel o potrivire perfectă și un design personalizat.

Varietate de culori​

Oferim o gamă variată de culori, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, incluzând tonuri de antracit sau nuc auriu. Alegerea îți aparține! Toate elementele vin vopsite din fabrică.

Alb

Cea mai practică și avantajoasă ca preț culoare.

Argint Metalic

Culoare deosebită prin luciul său.

Beige

Culoare Caldă.

Cremă

Stil mediteranian, caldă și primitoare.

Antracit

Cea mai căutată culoare în ultima perioadă.

Maro Închis

Se combină bine cu diferite tipuri de acoperiș.

Maro

Culoare foarte des întâlnită.

Nucă

O culoare mai rafinată și specială.

Tipuri de montaj a roletelor

Vedeți care timp de montaj se potrivește nevoilor dvs.

front-mounted-rollershutter-concealed

Montaj încastrat

Acest tip de rolete sunt recomandate la momentul construcției înainte să fie realizate finisajele de fațadă. Desemenea trebuie prevăzut un gol de aproximativ 20cm pentru a monta cutia.

front-mounted-rollershutter-angular

Montaj aparent

Acest timp de rolete este cel mai fregvent întilnit datorită practicității sale, ușurinței în montaj si deservirii ulterioare. 

Lucrări Rolete

Mai jos poți explora o gamă variată de rolete si porți tip rulou.
Misiunea noastră este de a aduce comoditate și siguranță pentru casa și afacerea ta.

Cauți o poartă secțională?

O alternativă mai practică pentru o poartă la garaj este poartă secțională. Are avantajul principal ca find un produs mai fiabil și cu o termoizolație mai bună.

Ai nevoie de rolete?

Lasă un mesaj sau telefonează la nr. de mai jos pentru a primi o ofertă de preț pentru roletele dvs.

Close