Poartă Secțională la Garaj

Poarta secționala

O poartă sectională e poartă pe viată

Porțile secționale de garaj se consideră a fi unele dintre cele mai longevive tipuri de porți și ușor de operat, de acea sunt recomandate pentru a fi instalate acolo unde tehnic este posibil deasemenea îmbunătățesc izolarea termică și securitatea, oferind un aspect elegant proprietății tale. Cu diverse modele și finisaje, te asigurăm că vei găsi porta sectională rolux perfectă pentru garajul tău.

Designul secțional economisește spațiul și permite parcare comodă datorită deschiderii verticale. Ușile noastre sunt fabricate din panouri de oțel de 40 mm, oferind robustețe și izolare termică de top.

Oferim un serviciu personalizat, la dimensiunile dorite, cu asistență de la măsurare până la instalare. În plus, poți opera în siguranță gama noastră de porți secționale de garaj rolux de la distanță.

Control de la distantă

Porțile noastre secționale oferă flexibilitate maximă în controlul lor – pot fi operate nu doar cu telecomanda, așa cum oferă majoritatea competitorilor, ci și prin intermediul telefonului tău, permitând programarea și manevrarea lor de la distanță.

Garanție 3 ani​

Cunoaștem în detaliu produsele pe care le vindem, motiv pentru care suntem printre puținii furnizori care oferă o garanție generoasă de 3 ani pentru porțile noastre secționale, indiferent dacă le achiziționezi pentru garajul tău personal sau pentru afacerea ta.

Fabricate la comandă

Fiecare produs pe care îl oferim este fabricat la comandă, adaptat în mod specific la necesitățile și preferințele fiecărui client, asigurând astfel o potrivire perfectă și un design personalizat.

Varietate de culori

Oferim o gamă variată de culori, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, incluzând tonuri de antracit sau nuc auriu. Alegerea îți aparține!

Sitemul de Siguranță

Ușile sectionale Rolux respectă cele mai stricte norme de siguranță.

Sistem împotriva ruperii arcurilor

Toate ușile secționale Rolux sunt echipate cu arcuri de torsiune din oțel galvanizat de la producător european. Aceste arcuri sunt calculate individual pentru fiecare ușă, fiind adaptate pentru dimensiunea, greutatea și numărul mediu de acționări zilnice, având cel puțin 25,000 de cicluri. Cu un rol foarte important în siguranța utilizării unei uși secționale, arcurile au scopul de a ține în echilibru ușa, indiferent de poziția acesteia – închisă sau deschisă, parțial sau total.

Sistem FINGERSAGE

Datorită profilului unic al panourilor Rolux, nu există pericolul prinderii accidentale a degetelor atunci când ușa este în mișcare. Toată gama de uși secționale este realizată cu panouri ce prezintă acest tip de profil.

Sistem de avarie (lipsa electricitate)

Porțile secționale Rolux vin cu avarie când electriciatea este deconectată, avaria vine standard la toate porțile noastre.

Portofolio - Lucrări

Mai jos poți explora o gamă variată de soluții pentru porți secționale, atât pentru rezidențe cât și pentru spații industriale. Misiunea noastră este de a aduce comoditate și siguranță pentru casa și afacerea ta.

Poartă Rulou pentru Garaj sau intrare

O alternativă la poarta secțională este poarta rulou, care poate fi montată atât la garj cât și ca poartă de intrare. Un prim avantaj ar fi prețul mai scăzut cu aproximativ 30% fată de o poartă secțională.

Ai nevoie de o ofertă?

Lasă un mesaj sau telefonează la nr. de mai jos pentru a primi o ofertă de preț pentru poarta sau roleta ta.

Close