Cât costă o poartă de garaj în Moldova

Alegerea unei porți de garaj potrivite este o decizie semnificativă, având în vedere că aceasta poate contribui cu până la 40% la aspectul exterior al casei dumneavoastră. În Moldova, prețul unei uși de garaj poate fi în jur de 1400€, dar acesta poate varia în funcție de o serie de factori.

  1. Dimensiune: Mărimea ușii de garaj va avea un impact major asupra costului. Ușile mai mari necesită mai mult material și muncă pentru instalare, ceea ce le face mai costisitoare.
  2. Culoare: Există o gamă largă de culori disponibile pentru uși de garaj. În timp ce unele culori standard pot fi mai accesibile, există și culori speciale care pot costa cu 5% sau 10% mai mult.
  3. Tipul de acționare: Alegerea între o ușă de garaj manuală sau automată va avea de asemenea un impact asupra costului. Ușile automate sunt în general mai costisitoare, dar oferă un plus de comoditate.
  4. Marca motorului: Prețul poate varia în funcție de marca motorului ales pentru ușa de garaj. Unele mărci pot fi mai costisitoare, dar pot oferi o mai bună calitate sau fiabilitate.
  5. Tipul de control: Ușile de garaj pot fi controlate fie prin metode tradiționale, cum ar fi telecomanda, fie prin tehnologii inteligente care permit controlul ușii cu ajutorul unui smartphone.
  6. Accesorii: Anumite accesorii, cum ar fi ferestrele, pot adăuga la costul total al unei uși de garaj.
  7. Geamuri: Dacă poarta trebuie să aibă geamuri, atunci la preț se adaugă încă câte aproximativ 50€ de geam.
  8. Poartă pietonală: Portița, de-asemenea crește prețul porți la garaj cu aproximativ 450€.
  9. Localitatea: În funcție de locația dumneavoastră, pot exista costuri suplimentare asociate cu livrarea și instalarea ușii de garaj.

În ciuda varietății de opțiuni de pe piață, la Rolux alegem să folosim doar cele mai bune panouri fabricate în Italia și accesoriile de producție europeană certificate, pentru a asigura calitatea și durabilitatea produselor noastre. Oferim o garanție de 3 ani pentru lucrul nostru, demonstrând astfel încrederea noastră în calitatea muncii noastre.

În plus, la Rolux ne mândrim cu faptul că oferim tehnologie inteligentă care permite controlul ușii de garaj prin telefon cu ajutorul unei aplicații. Acest lucru nu doar că oferă un nivel superior de comoditate, dar reprezintă și un pas important în direcția unui viitor mai tehnologizat.

În concluzie, alegerea și instalarea unei uși de garaj sunt decizii importante care necesită considerare atentă. Cu gama largă de opțiuni oferite de Rolux, suntem încrezători că veți putea găsi ușa de garaj perfectă pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.


Porți Secționale și Rolete Manuale/Automate

© 2024 · Rolux · Toate drepturile rezervate.

Despre Noi

Locație

Moldova, Grătiești.
Sfinta Treime 20

Close