Despre Noi

Credem în excelență și asta facem la Rolux

Despre noi - Rolux

La Rolux, ne mândrim cu expertiza noastră în fabricarea și furnizarea de uși de garaj așa numitele porți secționale de înaltă calitate și rolete. Având o largă varietate de produse, suntem în măsură să oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte, de la măsurători până la instalare.

Folosind cele mai bune materiale și tehnici de manufactură, ne asigurăm că produsele Rolux îndeplinesc standardele moldovenești și cele europene de calitate și siguranță. Ne mândrim cu serviciile noastre post-vânzare, oferind asistență și suport în fiecare etapă a colaborării cu clienții noștri.

Alegeți Rolux pentru uși de garaj și rolete de încredere, durabile și de înaltă calitate!”

Avg 4.8 rating ne ajută să fim mai buni.

Obiecte Finisate
0 +
Clienți
0 +
Feedback Clienți
0 %
Localități
0 +

Avantajele Noastre

Beneficii tangibile pentru tine și afacerea ta – alege inteligent și investește în mod corect într-o poartă sau roletă, asigurându-ți că aceasta îți va servi mult dincolo de perioada de garanție.

Garanție

Încrederea noastră în produsele și serviciile noastre este reflectată prin garanția de 3 ani pe care o oferim. Acest lucru asigură că, în cazul în care apar probleme, ne vom ocupa de ele GRATUIT.

Calitate Certificată

Toate produsele noastre sunt fabricate conform standardelor europene. Acest lucru ne asigură că produsele pe care le oferim sunt de o calitate înaltă și durabile.

Montaj Calificat

Montăm produsele cu o echipă de profesioniști calificați care se asigură că fiecare produs este instalat corect și funcționează la capacitatea maximă.

Preț Corect

Ne angajăm să oferim produse și servicii de calitate la prețuri competitive. Înțelegem importanța oferirii unui bun raport calitate-preț și ne străduim să o facem în fiecare zi.

Serviciu Postvânzare

Credem în construirea unor relații de durată cu clienții noștri. De aceea, oferim un serviciu postvânzare excelent pentru a ne asigura că toate nevoile dvs. sunt satisfăcute.

Producători

Ai nevoie de o ofertă?

Lasă un mesaj sau telefonează la nr. de mai jos pentru a primi o ofertă de preț pentru poarta sau roleta ta.

Close