Deschide usa la garaj din telefon

În secolul XXI, oamenii caută soluții inteligente și comode pentru a-și îmbunătăți confortul vieții lor și al celor apropiați, iar ușa de la garaj nu face excepție.

Pentru toți cei care caută uși de garaj cu motor integrat, ce permit deschiderea nu doar de la telecomandă, ci și din aplicație, din orice colț al lumii prin intermediul internetului, Rolux vine cu o soluție integrată pentru porțile sale sectionale de garaj, ce pot fi controlate prin telefon, cu ajutorul unei aplicații care arată în felul următor:

Cu ajutorul aplicației, atât pe Android, cât și pe iOS, puteți controla poarta de la garaj, deschide și închide, precum și controla lumina la motor sau deschiderea pentru ventilație. Această aplicație nu doar închide și deschide ușa dvs. de garaj, ci vă arată și statusul ușii în orice moment, astfel știți mereu dacă ușa este închisă sau deschisă.

Ca cerințe, aveți nevoie doar de telefon și semnal WiFi pentru motorul porților sectionale, pentru o conexiune mai bună, recomandăm un semnal cât mai puternic. Desigur, cu ajutorul acestei aplicații, se poate integra în sistemul smart home pentru o experiență mai bună în utilizarea ușii dvs. de garaj Rolux.

Usa la garaj neagra Rolux

Pentru toți cei care caută ceva mai bun și mai comod, luați legătura cu noi și vă facem o ofertă competitivă.

Ia legătura cu noi pentru o ofertă.


Porți Secționale și Rolete Manuale/Automate

© 2024 · Rolux · Toate drepturile rezervate.

Despre Noi

Locație

Moldova, Grătiești.
Sfinta Treime 20

Close